Vanaf november blijven onze kajaks in principe aan wal. In een Kajak ga je zo wie zo nat worden en s dit niet zo fijn meer (laat staan dat je in het water zou vallen). We maken hier enkel een uitzondering op als alle opvarende beschikken over een wetsuit met lange mouwen en benen (wij stellen deze niet ter beschikking). Dit om onderkoeling te voorkomen en een eventuele tocht veilig te laten verlopen. Het nieuwe seizoen start in April 2022.

Kajakken

Bij Fun2Rent kan je dagelijks kajaks voor 1 of 2 volwassenen + 1 kind huren. Maar ook een groter exemplaar voor 2 volwassenen en 2 kinderen, eropuit met heel het gezin. De startplaats is steeds te Diest, maar jij bepaalt zelf je eindbestemming: Zichem, Langdorp of verder. Naast een kajak, zwemvest en peddel krijg je van ons nog een waterdichte ton mee om alle kostbaarheden in op te bergen.

Je kan er ook voor kiezen om het kajakken te combineren met een prachtige rondrit doorheen de streek met een echte Vespa. Laat deze twee perfect op elkaar aansluiten met een heerlijke picknick. Zo heb je een onvergetelijke experience.

Vanuit Zichem en Langdorp kan je perfect met het openbaar vervoer (trein) terugkeren naar Diest. Om van verder terug te keren naar Diest kan je kiezen voor eigen vervoer of, tegen een meerprijs,  het terugvervoer door ons laten regelen. Vermeld dit bij je reservering!

 

Tijdens de maand juni kan je tijdens de weekeindes tot in Zichem varen zonder reservatie. Kom naar de blauwe container aan het startpunt en vraag naar beschikbaarheid. Of je kan onmiddellijk vertrekken of je moet even wachten op een kajak die terugkomt. Ondertussen kan je bij de takeaway een drankje bestellen.

 

Tijdens juli en augustus kan dit trouwens elke dag wanneer de weergoden en de waterstanden ons gunstig gezind zijn, check hiervoor onze facebook pagina of kom een kijkje nemen. Hangen onze spandoeken uit dan kan je zonder reservatie varen.

 

Laatste info=> Check onze facebookpagina.

 

Raadpleeg hier de prijzen

Wist je dat je vanuit Diest maar liefst 30 km non-stop kan varen? Goed voor zowat 8 uur waterplezier.

Volgende stopplaatsen zijn mogelijk:

2. Zichem

3. Langdorp

4. Aarschot Demervallei

5. Aarschot 's Hertogenmolens

6. Betekom

7. Werchter

Liever Stand Up Paddle?
Ook voor SUP kan je bij ons terecht. Let wel de Demer kan een hele uitdaging zijn voor Stand Up Paddle.

 

 

TIP: Plaats je voertuig aan het eindpunt en gebruik het openbaar vervoer om naar het station in Diest te komen.Kom je toch met de wagen naar Diest, plaats deze dan op de parkings op de Turnhoutsebaan, naast het station en kom te voet naar het startpunt. In de Schaluinstraat mag je nergens parkeren, ook niet op de berm!