Nieuw vanaf 01/06/2022: vanuit Zichem per MTB terugkeren.

Wil je na je kajaktocht nog een sportieve terugtocht naar de startplaats? Neem de moutainbike. Aan het eindpunt te Zichem staan de mountainbikes op je te wachten. Je kan langs de Demer terugrijden of via een omweg terugrijden de keuze is volledig aan jullie.

Kajakken

Bij Fun2Rent kan je dagelijks kajaks voor 1 of 2 volwassenen + 1 kind huren. Maar ook een groter exemplaar voor 2 volwassenen en 2 kinderen, eropuit met heel het gezin. Onze basis is te Diest maar starten kan te Diest of Zichem, jij bepaalt zelf je eindbestemming: Zichem, Langdorp of verder. Naast een kajak, zwemvest en peddel krijg je van ons nog een waterdichte ton mee om alle kostbaarheden in op te bergen.

Je kan er ook voor kiezen om het kajakken te combineren met een prachtige rondrit doorheen de streek met een echte Vespa. Laat deze twee perfect op elkaar aansluiten met een heerlijke picknick. Zo heb je een onvergetelijke experience.

Vanuit Zichem en Langdorp kan je perfect met het openbaar vervoer (trein) terugkeren naar Diest. Om van verder terug te keren naar Diest kan je kiezen voor eigen vervoer of, tegen een meerprijs,  het door ons laten regelen. Vermeld dit bij je reservering!

 

Tijdens de maanden juni, juli, augustus en september is reserveren niet noodzakelijk. Geef ons een belletje om de beschikbaarheid na te kijken en je kan nog diezelfde dag het water op.

 

Laatste info=> Check onze facebookpagina.

 

Raadpleeg hier de prijzen

 

Gevoelige rug? Vanaf heden kan je een extra zitje reserveren. Deze geven de nodige extra steun aan je rug. Even bij de boeking aangeven en voor 5 euro extra zit jij gebeiteld.

 

Wist je dat je vanuit Diest maar liefst 30 km non-stop kan varen? Goed voor zowat 8 uur waterplezier.

Volgende stopplaatsen zijn mogelijk:

2. Zichem

3. Langdorp

4. Aarschot Demervallei

5. Aarschot 's Hertogenmolens

6. Betekom

7. Werchter

 

 

TIP: Plaats je voertuig aan het eindpunt en gebruik het openbaar vervoer om naar het station in Diest te komen.Kom je toch met de wagen naar Diest, plaats deze dan op de parkings op de Turnhoutsebaan, naast het station en kom te voet naar het startpunt. In de Schaluinstraat mag je nergens parkeren, ook niet op de berm!