Kajakweekeindes - Reserveer hier

Data: 25-26 september en 2-3 oktober

 

Dag 1: Vertrek vanuit Diest richting Zichem, met ter plekke een geleide wandeling en lunch. 's Avonds bbq in het Wolf Café in Langdorp. 

Dag 2: Na het ontbijt vertrek vanuit langdorp richting Aarschot, met ter plekke een geleide wandeling en lunch. Nadien varen we naar Werchter.

 

Prijs: € 175,00 voor volwassenen, € 150,00 tot 14 jaar (vergezeld van een ouder/volwassene)

Single toeslag: € 25,00

 

Inbegrepen:

  • Huur kajak, zwemvest en peddel
  • Gebruik Fresh & Black tent met luchtmatras (deze staan klaar wanneer u aankomt, slaapzak en hoofdkussen zelf te voorzien)
  • Vervoer van rugzak naar kampplaats
  • 2x lunch
  • 1x bbq
  • 1x ontbijt
  • 2x gegidste wandeling

 

Dranken afzonderlijk te betalen

Terugreis naar Diest vanuit Werchter kan afzonderlijk geboekt worden voor 20 euro per persoon.

100% Covid en slechtweergarantie*.

Vereisten: ten minste de leeftijd van 10 jaar bereikt hebben en kunnen zwemmen

 

Plaatsen beperkt tot maximaal 20 personen!

Wanneer volzet kan u zich op de reservelijst laten plaatsen.

* Indien deze weekeindes niet kunnen doorgaan omwille van coronamaatregelen of andere maatregelen (vb recreatieverbod,...)  opgelegd door de overheid, zal er een volledige terugbetaling zijn.

In het voorkomend geval dat de verhuurder overgaat tot de annulering van het weekeinde door slechte weersvoorspellingen (storm, wateroverlast, aanhoudende regenval, koude,...) is er een volledige terugbetaling voorzien. Deze beslissing zal enkel en alleen door de verhuurder genomen worden en gelden voor alle deelnemers van het desbetreffende weekeinde. Annulatie door individuele deelnemers geven geen recht op de extra bepalingen voor kajakweekeindes en vallen onder de algemene voorwaarden.