Vespa

Bij Fun2Rent kan je enkel 125cc Vespa's huren. Dit wil zeggen dat je over een geldig rijbewijs moet beschikken. Een rijbewijs B van vóór 2011 is voldoende. Is je rijbewijs van na 2011 dan dien je minstens extra opleidingen gevolgd te hebben of in het bezit te zijn van een motorrijbewijs.
Meer info kan je hier vinden: https://www.vlaanderen.be

 

Naast de Vespa zelf voorzien wij een helm, handschoenen en, indien gewenst, een speciale motor-gps.

Je kan de Vespa een uur, halve dag, dag of langer huren.

 

Wij hebben enkel de GTS125 in ons gamma zodat u comfortabel en zonder zorgen met 2 op één Vespa van uw dag kan genieten.

 

Wil je je rondrit combineren met een avontuurlijke afvaart van de Demer? Laat deze twee perfect op elkaar aansluiten met een heerlijke picknick voor een onvergetelijke experience.

Raadpleeg hier de prijzen

Opgelet 

Het dragen van beschermende kleding is sinds september 2011 een wettelijke verplichting. De wet schrijft voor dat je op de motor of scooter (>50cc) handschoenen, een jas met lange mouwen en een lange broek of een overall en laarzen of schoenen die de enkels beschermen moet dragen.

Wij zorgen voor de helm en handschoenen. Voor de lange broek, jas en (hoge) schoenen alsook het correct dragen van de opgelegde kledij ben je zelf verantwoordelijk.

Passagiers dienen ten minste 12 jaar oud te zijn. Ben je het niet gewend om met een passagier te rijden? Dan raden wij aan om je eerste tochtje als solorijder te ondernemen.